PIŠKOTKI

Spletna stran energoles-bohor.si uporablja piškotke. Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku zbirajo določene informacije o vašem obisku našega spletnega mesta in nam omogočajo, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta. Tako lahko določene vsebine prilagodimo posebej za vas in  stalno izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo.

Kaj so piškotki?

Majhne besedilne datoteke, ki jih spletne strani shranijo na naprave, s katero uporabniki dostopajo in brskajo po spletni strani. Spletni brskalniki omogočajo nadzor nad njihovim shranjevanjem, tako da lahko vsaj uporabnik spleta po želji omogoča ali onemogoča njihovo shranjevanje na svojo napravo.

Zakaj piškotki?

Pomembni so za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev in izkušnje z interakcijo s spletno stranjo. Z njimi si spletne strani zapomnijo posameznikove preference in izkušnje, beležijo statistiko, olajšujejo uporabo spletnih trgovin, beležijo prikaze oglasnih vsebin in podobno. Načeloma so povsem neškodljivi, se pa nekateri s pomočjo uporabljajo v nadaljnje tržne namene oziroma kot referenca za morebitne nadgradnje spletnih strani.

Uporabljamo naslednje skupine piškotkov:

Zahtevani piškotki omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija in dostop do posebnih delov spletišča. Brez teh piškotkov spletna stran ne deluje pravilno.

Piškotki za spremljanje statistike so piškotki, s katerimi spremljamo obisk na spletni strani. Pomagajo nam razumeti, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran, da lahko na podlagi tega izboljšamo uporabniško izkušnjo.   

Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika.

Z nadaljnjo uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo zgoraj omenjenih standardnih piškotkov. Če katerega od piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite oziroma izbrišete v nastavitvah brskalnika, s katerim dostopate do spletne strani.

Politika o uporabi spletnih piškotkov se uporablja od objave dalje do preklica oziroma morebitne spremembe. Pravila so bila zadnjič posodobljena 09.12.2022